INTERNATIONAL MARTIAL ARTS DEVELOPMENT INSTITUTE – Osoby wyróżnione medalem „EXPERT – PROFESOR SZTUK WALKI”

Roland Habersetzer
Lothar Sieber
Wojciech J. Cynarski
prof. dr hab. / 9 dan JuJutsu / 10 dan Judo-Do (dr hab. nauk o kulturze fizycznej) jest profesorem Uniwersytetu Rzeszowskiego, kierownikiem Katedry Nauk Humanistycznych. Wykłada socjologię sportu i socjologię turystyki na Wydziale Wychowania Fizycznego UR.
Franz Strauss
Roland Maroteaux
slop1
Jan Słopecki
Keith R. Kernspecht
Prof. dr hab. Niemcy (Germany) / 10 stopień mistrzowski Wing Tsun kung-fu.
Hannelore Sieber
9 dan jujutsu, 8 dan karate, hanshi / Niemcy
9a
Ricardo Cavalcanti
7 dan Brazylijskie Jiu-Jitsu - shihan / Stany Zjednoczone Ameryki (USA) facebook_1 facebook_2

Sergio Mor Stabilini

Juliusz Piwowarski
dr hab. prof. WSBPI Apeiron / 10 dan Karate, 6 dan Ju-Jitsu / specjalista w zakresie bezpieczeństwa

Oleksandr Gartvich / ГАРТВИЧ АЛЕКСАНДР ГЕОРГИЕВИЧ
Interregional Academy of Personnel Management honorary professor - Первый вице-президент Национальной Федерации Рукопашного боя, мастер IX Дана РБ,тренер высшей категории, судья Международной категории.

Yurii Radchenko / РАДЧЕНКО ЮРИЙ АНАТОЛЬЕВИЧ
Black Sea National University of Petro Mohyla Department of martial arts and power sports, Head of the department https://chmnu.edu.ua/kafedra-yedinoborstv-i-silovih-vidiv-sportu/ Candidate of Science in Physical Education and Sports Acting Assistant Professor - директор Национальной Федерации Рукопашного боя, мастер IV Дана РБ,тренер высшей категории, судья Международной категории.

Tadeusz Ambroży
dr hab. prof. nadzw. / 10 dan Ju-Jitsu / trener klasy mistrzowskiej / sędzia międzynarodowy kl. A / specjalista z zakresu teorii sportu, metodyki treningu, zarządzania w sporcie oraz bezpieczeństwa.

Bernd Hoehle-Kleinertz

Stanisław Makuch

Heinz Hagedorn
Großmeister / 9. Dan Taekwon-Do / 6. Dan All Style Karate / 6. Dan Hapkido / 5. Dan Allkampf-Do / 5. Dan Tae Kuk Mu Sul ...